- During exercise the body cools itself by sweating. sweating in response to an elevated body temperat... 10 months ago
- Surveys show that people who use calorie information to decide which foods to eat consume on average... 10 months ago
- A(n) _____ competitor provides a product or service that a consumer might buy instead of yours even... 10 months ago
- Tell us about a mistake you've made in your past and what you learned from that mistake. fire fighte... 10 months ago
- You work in an important and visible position in government. your decision is to choose between two... 10 months ago

- You are approaching another boat. Assume that according to the Navigation Rules, you are the stand-o... 589 Views 2 years ago
- what other Chinese tradition involve bells?compare and contrast these tradition with Filipino tradit... 580 Views 11 months ago
- Ba-10 when arriving at a navigation lock, what is the order of priority? 371 Views 11 months ago
- Someone who takes opioids is risking which of the following outcomes? Chest pain Breathing trou... 329 Views 2 years ago
- What must you do if you see another vessel's red and white lights off your starboard bow? 319 Views 10 months ago

- jackiepc1128 15.00

## Answers

## dalmayshuns101

[latex] \frac{60}{1} = \frac{830}{x} [/latex]

[latex] 60x = 830 [/latex]

[latex] x = 13.83 [/latex]

[latex] 10 + 13.83 = 23.83 [/latex]

23.83 hours is around 11:50pm[latex] \frac{50}{1} = \frac{830}{x} [/latex]

[latex] 50x = 830 [/latex]

[latex] x = 16.6 [/latex]

[latex] 11 + 16.6 = 27.6 [/latex]

[latex] 27.6 - 24 = 3.6 [/latex]

3.6 is around 1:36am

## BettieZumbrunnen

## Best answer

-- At 11 AM, when Mel starts out, Juan has already covered 60 miles.

-- After that, since they're traveling in opposite directions, the distance

between them increases (60 + 50) = 110 miles every hour.

Let's call 'H' the number of hours after 11 AM.

Then the distance between them is

D = 110H + 60

When is this distance 830 miles ? Wouldn't you like to know !

830 = 110H + 60

Subtract 60 from each side:

770 = 110H

Divide each side by 110 :

H = 770 / 110 = 7 .

It happens 7 hours after 11 AM.

That would be 6:00 PM .